Palautteet

Kokemuksia

"Kurssi oli hyvä väline määrittelemään oman johtamistyylini vahvuuksia ja heikkouksia. Oman tunnetilan arviointi ja siinä tapahtuvat muutokset kovan painetilan alla auttavat varmasti selviytymään paremmin stressitilanteista. PCM -kurssia voin suositella kaikille johtajatehtävissä toimiville, jotka haluavat kehittää omaa johtamistapaansa ja lukea siinä tapahtuvia pos/neg muutoksia."

Päävalmentaja Mika Toivola, HC Ässät Oy

****

“ Olen pystynyt hyödyntämään PCM -kurssia työssäni kouluttajana, kouluttajien kehittäjinä ja esimiehenä. Minulle PCM antoi hyvän työkalun ymmärtää omia ja työkavereiden toimintatapoja ja käyttäytymistä. Sain välineitä kehittää itseäni ja muita parempaan ja tehokkaampaan toimintaan. Suosittelen jos uskallat ottaa riskin itsesi kehittämisestä, tällä kurssilla ei nimittäin järki lepää takapenkissä.”

Kehityspäällikkö Pasi-Heikki Rannisto, Finnet Focus Oy

****

“Tämä on ensimmäinen malli, joka on avannut minulle sen miksi ihmiset käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät. Koko johto oli samalla kurssilla ja opimme tuntemaan hyvin toisiamme. Enää ei tarvitse näytellä tai pelata pelejä.”

Toimitusjohtaja Simo Palokangas, HK Ruokatalo Oyj

****

”Olen tehnyt Humanicin ja Mika Kuusiston kanssa yhteistyötä vuodesta 2003 lähtien. Mika on ollut ensi tapaamisesta lähtien vahva osaaja muutostilanteiden johtamisvaateissa. Mikan osaaminen on vahvistunut vuosien kuluessa. Erityisen hyvänä henkilöstön kehittämismuotona olen kokenut Mikan vetämät PCMseminaarit. PCM- avaa minusta ymmärrettävällä ja käytännöllisellä tavalla ihmisten erilaisuutta.”

Toimitusjohtaja Esa Mäki, Biolan Oy

 

 

Kiitämme palautteesta

 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
IP-osoite 34.28.121.126 tallennetaan turvallisuussyistä.
On mahdollista, että kirjoituksesi julkaistaan vasta tarkastuksen jälkeen.
Pidätämme oikeuden muokata, poistaa tai jättää julkaisematta kirjoitusta.
(ei vielä viestejä)